forside indhold links kontakt

Claras Hjørne
Gerdas Hjørne
Jacobs Hjørne
Kims Hjørne
Om Mig
Historier
Interesser
Billeder
Links
Lærkes Hjørne
Renés Hjørne
Ruths Hjørne

Velkommen til Kims hjørne

Mit navn er Kim Bach.

Formålet med denne hjemmeside er at give lidt information om hvem jeg er. Siden er primært af interesse for mig selv, tanken med siden er at den kan hjælpe mig med at forstå hvem jeg er, og til at definere mine personlige mål. Det kan vel bedst betegnes som en slags terapi.

Billeder (hosted af videbach.com):

Me, Myself, I
The Reflex
These Feet Are Made For Walking

MSN ikon historik:
... med ører? Serious Clubhead Good buddy! Thnx. to QB

Følger dogme regler, d.v.s. bl.a. absolut ingen billed manipulationer...OK, OK så der er een undtagelse (der bekræfter reglen - UNDERLIGT udtryk iøvrigt), kan i spotte den?

Kort om mig
Historier
Interesser
Mine billeder (bliver hosted af videbach.com)
Lektiehjælp weblog
Kim Blog weblog
Mine links
"I dag" arkiv:
05-Okt-2004: Så er det officielt - "The X-Prize has been claimed". SS#1s X2 flyvning var også en en succes, X-15s højderekord fra 1965 blev samtidig slået. Tillykke til Scaled Composites og menneskeheden, vi skal væk fra denne klippe, det er alt for farligt at blive. Den 04-Okt-2004 er en historisk dag, og samtidig Renés 40 års og Sputniks 1  47 års fødselsdag.
"Sikke en raslen der bliver af skeletter når der først kom gang i raketterne. Vil du rasle med - så bestil billet til den aller første rumraket".
Men kære Rachel Rasteni - jeg tvivler på at der snart bliver en raslen af skeletter i de raketter Scaled bygger? Rutan har vist mere styr på tingene end Niels Bohr, og så er det jo baby steps, vi er ikke på vej til Mars endnu.
Når det er sagt, så vil der sikkert ske uheld, rummet er et farligt sted at trække vejret. Og den turist flyvning, der er rutine i dag, er brolagt af døde testpiloter - glem ikke det.
"What does it take to get your picture on that wall", Pancho? "You'll have to die!".
03-Okt-2004: Alt gik som planlagt. SpaceShipOne X1 flyvningen var en succes. The X-Prize må da næsten gå til SS#1. X2 flyvingen er planlagt til at ske i morgen den 04-Okt-2004, odds for fiasko må efterhånden være meget lave.
29-Sep-2004: OK så er det i dag kl. 15:00 (06:00 lokal tid) på Mojave Civilian Flight Test Center det er planlagt at SpaceShipOne skal foretage sin første del (X1) af X-Prize forsøget for at tage prisen skal flyvningen (X2) gentages inden 14 dage, planlagt til at ske allerede den 4-Okt-2004. Held og lykke - Godspeeed - IDAG ER EN HISTORISK DAG - FAT DET DOG! Klik her for at linke til web-casten. Som en konsekvens af dette annoncerede Richard Branson den 27-Sep-2004 Virgin Galactic, det første kommercielle rumfartsselskab, og et joint venture med Scaled Composites , der skal udvikle en launch vehicle baseret på SpaceShipOne. "Blast off!" om 2½ til 3 år!
Do you have the right stuff?Klik her for at gå til tilmeldingsformularen.
02-Jul-2004: Lad os bare aftale remis! Efter regeringen har udlignet kan vi så ikke, indtil videre, enes om at den "hårde" rumforskning tager det offentlige sig af og kommercialiseringen af rummet tager de private sig af - kom til lommerne Helge Sander og andre - som Bill Rutan eller Mike Melville udtalte "If God meant us to explore space he would have given us more money". Jo det lyder som "No bucks  No Buck Rogers" citatet fra "The Right Stuff", det burde have været Chuck Yeager der var test pilot!
01-Jul-2004: GovernmentOne - "regeringen" har udlignet! Saturn har nu fået en ny, menneskeskabt, måne. SOI (Saturn Orbit Insertion) manøvren lykkedes og Cassini-Huygens er nu på en 4 år lang mission der bliver ufattelig spændende. De første nærbilleder af ringene er helt utrolige og overraskende. Klik her for at se de nyeste billeder. .
21/22-Jun-2004: Yes, det står 1-0 til de private!!! SpaceShipOne-GovernmentZero. Den 21/22-Jun-2004 kan gå over i historien på linie med Lindbergs Atlant flyvning. 10 år senere var Atlant flyvninger rutine - vi er måske tættere på "the final frontier" end jeg troede. SpaceShipOne er nu favorit til at tage X-Prize. Scaled Composites er kommet ufatteligt langt på meget kort tid. Hmm har designeren set Jens Lyn filmene fra 30'erne, sammenlign selv ?
07-Okt-2004: Så er der billeder
03-Okt-2004: 911  opdateret
09-Jul-2004: 911 opdateret.
19-Jun-2004: Cassini-Huygens har nu passeret Saturn månen Phoebe og billederne er FANTASTISKE. Min kæbe skal samles op fra gulvet - jeg glæder mig så utroligt meget til den 1-Juli.  Jeg forudseer at Cassini-Huygens bliver den største videnskabelige landvinding indenfor rumforskning siden månelandingerne, der er SÅ meget at lære derude
17-Jun-2004: Det er min 10 års bryllupsdag (OK så jeg har været skilt fra Nancy i 6 år men alligevel værd at nævne). Iøvrigt er det også Islands nationaldag i dag - tillykke med de 60 års frihed fra det danske åg..

Historik
:

17-Maj: Norges national dag - tak Norge du er bare alletiders - uden Norge ingen mig eller hvad?
17-Maj-2004: Cassini-Huygens er nu 38 millioner km fra Saturn .
26-Mar-2004: Links opdateret, weblogs
06-Jun-2003: Interesser og Links opdateret. Læs også om mit syn på 911 .
26-Mar-2004: Links opdateret og liste over weblogs tilføjet.